Miten voin olla sinulle avuksi? 
Jos tarvitset erilaisia tekstejä yrityksesi eri kanaviin, niin voin auttaa.

Jos haluat tilata minulta lehtijutun aiheesta kuin aiheesta, niin teen (katso referenssejä alta).

Jos tarvitset apua Viron ymmärtämisessä tai vironkielisten tekstien kanssa, niin jeesaan.

Tätä olen tehnyt ja teen: 

Olen kirjoittanut vuodesta 2003 lähtien muun muassa uutisia, henkilöhaastatteluja, kolumneja, ravintola-arvioita, sisältömarkkinointiartikkeleita, uutiskirjeitä, kaupallisen asiakkaan tilaamia haastatteluja, urheiluseuran historiikin sekä paljon kaikenlaista sosiaalisen median kanaviin. Olen editoinut ja oikolukenut enemmän kuin laki sallii. Olen mokannut, tehnyt kirotusvireitä ja ottanut opikseni.

Kirjoitan vain suomeksi, mutta haastatteluja teen suomen lisäksi sujuvaksi viroksi ja englanniksi sekä pienellä verryttelyllä myös ruotsiksi ja norjaksi (no okei, aika paljon pitää verrytellä).


Viime aikojen asiakkaitani: 
- Olin neljä vuotta toimituspäällikkö suomenkielisessä matkailulehti The Baltic Guidessa. Mene sivuille www.balticguide.ee ja selaile: löydät läjäpäin juttujani. Henkilöhaastattelujen tekemisestä nautin erityisesti. Olen jututtanut esimerkiksi Sami Sykköä, Sikke Sumaria, Tommi Mäkistä ja Teemu Sunista

- Minusta on kivaa löytää tapoja yhdistää Suomi ja Viro. Syyskuussa 2020 ilmestyi Urheilulehdessä tekemäni henkilöhaastattelu virolaisesta moukarinheittäjästä Kati Ojaloosta. 

- Paikallislehdet ovat parasta! Olen ollut vuoden 2020 kolumnisti paikallislehti Joutsan Seudussa. Yhteistyö jatkuu myös vuonna 2021. 

- Muita asiakkaitani ovat olleet esimerkiksi Turun Sanomat, Club One ja Maaseudun Tulevaisuus. Vuoden 2021 olen kolumnistina Tuglas-seuran Elo-lehdessä. 


Vielä pari juttua:
Valmistuin ammoisina aikoina Turun yliopistosta filosofian maisteriksi pääaineenani suomen kieli. Tallinnassa olen asunut vuodesta 2008 alkaen.